Rólunk

A fujilabor.hu több mint 25 éve foglalkozik fényképelőhívással és ajándéktárgyak készítésével.

Mindig a legújabb technológia!


Minőséggarancia: Biztosak vagyunk benne, hogy elégedett leszel fényképeid minőségével, ezért bátran vállalunk 100% garanciát.
Ha mégsem lennél elégedett ez elkészült fotókkal akkor az előhívás árát visszafizetjük, vagy fényképeidet újra előhívjuk!
Laborunk a Fuji Foto Centrum hálózat tagja.

Munkatársak: Magasan képzett, sok éves tapasztalattal rendelkező laboránsok, minden képet egyenként szűrnek, nem használunk automatizálást!


Áruházunkat olyan szolgáltatásokkal és lehetőségekkel igyekeztünk felépíteni, hogy minél egyszerűbben megtalálhassa, kiválaszthassa és megvásárolhassa a személyre szóló fényképes ajándéktárgyakat.


A legmegfelelőbb ajándék kiválasztásának elősegítésére igyekszünk a lehető legtöbb információt nyújtani.
Az egyedi ajándéktárgy a legnagyobb meglepetést, és örömet okozza új tulajdonosának, mert a személyes meglepetések mindig őszinte odafigyeléssel készülnek.

Ezek a személyre szabott ajándékok ragyogó ötletek lehetnek bármilyen különleges alkalomra, évfordulókra, születésnapra, névnapra, házassági évfordulóra, Valentin napra, Anyák napjára, ballagásra, húsvétra, karácsonyra.

Webáruházunk legfőbb célja, hogy Önök minőségi és egyedi ajándéktárgyakkal lephessék meg szeretteiket, s hogy segítsük Önöket a legmegfelelőbb termék kiválasztásában, és az egyediség kialakításában.

A 11:00 óráig leadott fényképes ajándéktárgy megrendeléseket jellemzően 2-4 munkanapon belül az ország bármely pontjára futárszolgálatunk segítségével postázzuk.


- Egyedi pólók és ajándéktárgyak 1 darabtól!

- Szállítás, munkanapokon 11:00 ig leadott megrendelést 2-4 napon belül postázzuk.

- Prémium minőségű alaptermékek közül választhatsz!

- Egyszerű terméktervezés, egyszerű termékrendelés és fizetés!

- Állandóan rendelkezésre álló szakmailag kompetens ügyfélszolgálat telefonon!

- Kiváló minőség és moshatóság max. 40 fokon a legmodernebb direkt nyomtatási technológiának köszönhetően!