fujilabor.hu – minőségi online képkidolgozás, fotókidolgozás, fényképelőhívás és fotórendelés


Aktuális

Házhozszállítás

Szállítási díjak

25.000,- Ft feletti megrendelés esetén a kiszállítás az ország egész területén INGYENES
25.000,- Ft alatti  megrendelés esetén a kiszállítás az ország egész területén  2.500,- Ft

Az árak bruttó árak, tartalmazzák a 27% ÁFA-t.

 


Szállítás utánvétes csomagként, futárszolgálattal

A szállítás munkanapokon 8-16 óra közötti intervallumban történik, a leadás időpontjától függően, egy vagy két munkanapos határidővel. Elkészült fotóidat e-mailben egyeztetett napon, futárszolgálat szállítja házhoz. A szolgáltatás az ország egész területén belül igénybe vehető.
A kézbesített fotók ellenértékét a GLS futárszolgálat kézbesítő futárának kell kézbesítéskor, készpénzben kifizetni az esetlegesen felmerülő szállítási díjjal együtt.
Kérjük, hogy az átvételi elismervényt csak abban az esetben írd alá, ha a csomagodat leellenőrizted, mert az átvétel utáni hiányosságokra vonatkozó reklamációkat sajnos nem áll módunkban elfogadni.


A feltüntetett árak minden esetben bruttó árak, tartalmazzák a 27% ÁFA-t.

Csomagolás

Áraink tartalmazzák a csomagolás költségét.

Személyes átvétel üzleteinkben

A leadott fotómegrendelések kidolgozását egy munkanap alatt tudjuk vállalni. Előzetes értesítés után, az alábbi üzleteinkben tudod átvenni az elkészült fotókat:

  • Szeged, Széchenyi tér 7.      Belvárosi Fotószalon
  • Szarvas, Árpád köz 2.           Fuji szaküzlet
Kérjük, minden esetben várd meg kollégáink visszajelzését a rendelés állapotáról, mielőtt elindulnál üzletünkbe átvenni a terméket!
Az átvételkor az ÁFÁ-s számlát, vagy blokkot kiállító munkatársunknál történik a fizetés. Ez esetben, ÁFÁ-s számla igényedet kérjük, előre jelezd üzletünkben, eladó kollégáinknál!